Logobibliotheek Groep De Wit

Hieronder vindt u de meest actuele logo’s (.png) van de verschillende bedrijven van Groep De Wit. Andere varianten dan onderstaande logo’s zijn niet toegestaan om te gebruiken. Heeft u nood aan een logo in een ander bestandstype (.AI, .EPS,..) gelieve dit dan te vragen aan de marketing- of office manager. Laat bij voorkeur ook uw drukwerk controleren door hen.

Download het volledige pakket met de logo’s (.png) van Groep De Wit. Dit logo heeft enkel een horizontale versie. De andere kleurenvarianten mogen enkel gebruikt worden als dit noodzakelijk is (bv. vanwege de leesbaarheid).

Download het volledige pakket met de logo’s (.png) van Charles De Wit Holding. Dit logo heeft enkel een horizontale versie. De andere kleurenvarianten mogen enkel gebruikt worden als dit noodzakelijk is (bv. vanwege de leesbaarheid).

Download het volledige pakket met de logo’s (.png) van De Wit Bunkering. Gebruik altijd het volledige horizontale logo met de blauwe letters. Gebruik enkel de andere varianten als dit noodzakelijk is (bv. vanwege de leesbaarheid).

Download het volledige pakket met de logo’s van De Wit Transport. Gebruik altijd het volledige horizontale logo met de blauwe letters. Gebruik enkel de andere varianten als dit noodzakelijk is (bv. vanwege de leesbaarheid).

Download het volledige pakket met de logo’s van Belgian Trading & Bunkering. Gebruik altijd het volledige horizontale logo met de blauwe letters. Gebruik enkel de andere varianten als dit noodzakelijk is (bv. vanwege de leesbaarheid).

Download het volledige pakket met de logo’s (.png) van Nassau Scheepsbenodigdheden. Gebruik altijd het volledige horizontale logo met de blauwe letters. Gebruik enkel de andere varianten als dit noodzakelijk is (bv. vanwege de leesbaarheid).

Download het volledige pakket met de logo’s (.png) van Nassau Technics. Dit logo heeft enkel een horizontale versie. De andere kleurenvarianten mogen enkel gebruikt worden als dit noodzakelijk is (bv. vanwege de leesbaarheid).

Download het volledige pakket met de logo’s (.png) van Antwerp Nautical Center. Dit logo heeft enkel een horizontale versie. De andere kleurenvarianten mogen enkel gebruikt worden als dit noodzakelijk is (bv. vanwege de leesbaarheid).